Over DE NOOD

Hollandse degelijkheid, oer-Hollandse producten én ook nog puur Zeeuws. De combinatie van vakmanschap, ambacht en de nieuwste technieken en machines, een uiteraard onze Zeeuwse nuchterheid, leveren de topkwaliteit producten van DE NOOD.
Sinds de oprichting in 1924 is DE NOOD gevestigd in het mooie Middelburg, in de provincie Zeeland.

GICS

Liever onze buitenverlichting in het echt bekijken? Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Middelburg. Overigens leuk om te combineren met een uitstapje in de hoofdstad of andere leuke steden in Zeeland!

 

Ons sales team helpt u graag met een goed advies en meer informatie over onze producten, werkwijze, mogelijkheden en prijzen (én met tips voor leuke bezienswaardigheden in de omgeving).

Kijkje nemen in onze showroom?

Maak een afspraak via ons kantoor: +31(0)118 65 75 85 of kijk voor meer informatie op onze contactpagina.

showroom
Werkplaats

Bij DE NOOD zeggen we ook wel: zien is geloven! Veel van onze huidige klanten hebben inmiddels een bezoek gebracht aan de werkplaats in Middelburg en de opmerking "ik had geen idee hoe jullie producten gemaakt werden" is ons niet vreemd. 

 

Ook benieuwd hoe onze producten gemaakt worden? 

Maak een afspraak via ons kantoor: +31(0)118 65 75 85 of kijk voor meer informatie op onze contactpagina. 

team DE NOODDe wijze waarop de buitenverlichting en straatverlichting van DE NOOD gemaakt worden is uiterst bijzonder. Met veel precisie, nauwkeurigheid en liefde voor het vak is elke lantaarn een waar meesterwerk.

 

Het vakkundige team van DE NOOD staat voor u klaar voor al uw vragen! 

 

 Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg