Over DE NOOD

DE NOOD International (DNI) is een distributeur van zelfgeproduceerde en buitenlandse topproducten op het gebied van straatverlichting, residentiële en architectonische verlichting en straatmeubilair. Een breed georiënteerd productenscala in zowel traditionele, klassieke als moderne, stijlvolle vormgeving. De nauwe samenwerking met een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde buitenlandse ondernemingen stelt DE NOOD International in staat om zich naast de Nederlandse markt ook op de internationale markt te richten.

 

DE NOOD International

Nieuw! Montmartre met LED FastFlex

Model Montmartre gecombineerd met het LED FastFlex systeem van Philips is een duurzaam, volledig recyclebaar armatuur met flexibele lichtoplossing. Doordat de armatuur voorzien kan worden van verschillende lichtoptieken, is het geschikt voor uiteenlopende locaties: van smalle straten en woonwijken tot parken en tuinen.

 

 

Sinds 1 januari 2014 zijn wij in Nederland de exclusieve distributeur van de Franse verlichtingsproducent Lenzi. Als onderdeel van hun internationale netwerk, leveren wij in toenemende mate de prachtige masten en armaturen met een duidelijk Franse signatuur aan onze klanten.
 
Lenzi is groot geworden door Parijs, waar ze veel beroemde straten als de Champs Elysee heeft voorzien van haar masten en armaturen. Het assortiment is herkenbaar: veel lantaarns staan al op diverse plaatsen in Nederland. Momenteel zijn in ons land de modellen Montmartre en Trianon de meest verkochte producten uit de Lenzi collectie die voorzien worden van moderne led oplossingen. Neem eens kijkje op de website www.lenzi.fr voor het volledige assortiment.

 

Uw aanspreekpunt in Nederland
Neem contact op met DE NOOD Group via het algemene nummer of direct via uw accountmanager voor al uw vragen en bestellingen met betrekking tot de producten van Lenzi in Nederland.

 

 Onze partner LenziEerste modellen modellen MontMartre in Scheveningen

In Den Haag vindt u nu de eerste modellen MontMartre No2 die door DNI zijn geleverd aan de gemeente. Deze RVS armaturen met geparelde beglazing zijn gepoedercoat in RAL kleur 6009 en voorzien van een directe led oplossing van Philips (LLM). Ze zijn geplaatst in de wijk Oud-Scheveningen, o.a. bij de Vlagstraat.

 

Neem eens een kijkje in Den Haag of bekijk de foto’s en oordeelt u zelf!

 

 

DE NOOD International heeft een mooi project mogen realiseren in het nieuwe dorp Op Buuren, ten zuiden van Maarssen (gemeente Stichtse Vecht). In opdracht van de firma KWS leverde DE NOOD International moderne lantaarns van Lehner Werkmetall voor het exclusieve dorp aan de oever van de Vecht.

DNI project in Op Buuren

 

 Contact

Wilt u meer weten over DE NOOD International en haar aanbod? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 

Verkoopkantoor

T | +31(0)355 424374

E | verkoop@denood.nl

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg