Over DE NOOD

DE NOOD is een uniek bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van decoratieve buiten– en straatverlichting. Wat zij maakt is duurzaam, erg mooi om te zien, van topkwaliteit, milieuvriendelijk en heeft een uiterst lange levensduur. Door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners in binnen- en buitenland behoren ook de nieuwste ledlichtoplossingen en intelligente (smart) toepassingen tot het portfolio. Altijd uw investering waard!

Over DE NOOD

1/1
Direct naar:
 
DE NOOD B.V.

Ambachtelijk werk en traditie wordt gecombineerd met moderne, vernieuwende lichttechnieken en materialen. De lantaarns van DE NOOD, veelal gemaakt van koper, vindt u terug in veel gemeentes, bij koninklijke paleizen en monumentale panden, maar ook bij moderne villa’s en buitenhuizen. Een uniek bedrijf met een prachtige collectie straat- en buitenverlichting die behoort tot de absolute top in haar bedrijfstak.

 
KARELS Buitenverlichting B.V.

KARELS Buitenverlichting produceert haar eigen collectie klassieke straat- en buitenverlichting. Sinds de oprichting in 1964 heeft KARELS zich gespecialiseerd in de herkenbare ronde koperen en messing lantaarns en toebehoren. Met veel passie en aandacht worden hoogwaardige materialen verwerkt met als resultaat duurzame lantaarns van zeer hoge kwaliteit. In vele parken, centra van dorpen en steden, maar ook veelal bij particuliere woningen treft u deze ronde KARELS Buitenverlichting lantaarns aan.

 

  
Duurzaam Zeeuws Licht B.V.

Projecten kunnen door DE NOOD in samenwerking met Duurzaam Zeeuws Licht van tekentafel tot oplevering worden uitgevoerd. U creëert hiermee één aanspreekpunt voor het gehele project hetgeen de snelheid en efficiëntie ten goede komt. Vanzelfsprekend zijn wij ook bereid u te ondersteunen op een onderdeel van onze dienstenportfolio.
Duurzaam Zeeuws Licht heeft haar diensten onderverdeeld in vier categorieën : Inventarisatie & Advies, Plaatsing & Installatie, Verduurzaming Openbare Verlichting, Beheer & Onderhoud.

 

  
DE NOOD International B.V.

DE NOOD International (DNI) is een distributeur van zelfgeproduceerde en buitenlandse topproducten op het gebied van straatverlichting, residentiële en architectonische verlichting en straatmeubilair. Een breed georiënteerd productenscala in zowel traditionele, klassieke als moderne, stijlvolle vormgeving. De nauwe samenwerking met een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde buitenlandse ondernemingen stelt DE NOOD International in staat om zich naast de Nederlandse markt ook op de internationale markt te richten.

 

 Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg