Over DE NOOD

Duurzaam Zeeuws Licht maakt deel uit van DE NOOD B.V. in Middelburg en richt zich op additionele diensten bij de producten die binnen DE NOOD worden gefabriceerd: inventarisatie & advies, plaatsing & installatie, beheer & onderhoud en verduurzaming openbare verlichting.

Duurzaam Zeeuws licht

 
INVENTARISATIE & ADVIESEen goed begin is het halve werk. Gezien de lange levensduur van onze producten is het niet altijd duidelijk welke armaturen u als klant in uw bezit heeft en in welke staat zij verkeren. Een door ons uitgevoerde inventarisatie geeft een helder beeld van het huidige bestand en is vertrekpunt voor nieuw beleid of toekomstige investeringen. Vaak is de uitkomst van het DZL® Inventarisatie Rapport (IR) dat u niet tot vervanging hoeft over te gaan, maar dat ‘upgrading’ een zeer reële optie is.Plaatsing & installatie

DE NOOD, KARELS en DE NOOD International armaturen worden met veel aandacht geproduceerd. Hoewel deze armaturen de tand des tijds gemakkelijk kunnen doorstaan, is het wel van essentieel belang dat de armaturen op correcte wijze worden geïnstalleerd. De afstemming tussen betrokken partijen kunnen wij voor onze rekening nemen. Zelfstandig of samen met één van onze DZL ‘certified’ partners zorgen wij ervoor dat de door u aangeschafte armaturen in perfecte conditie worden geïnstalleerd. Na oplevering bekijken we graag samen met u het eindresultaat.

 

Vanuit de Taskforce Verlichting heeft de overheid de ambitie uitgesproken om in 2020 30% minder energie te verbruiken voor Openbare Verlichting en de CO2 uitstoot drastisch te verlagen. De doelstellingen uit het Kyoto verdrag worden alom onderschreven. Duurzaam Zeeuws Licht speelt hierop in door het toepassen van uiterst moderne en innovatieve lichttechnieken, welke we samen met enkele partners ontwikkelen. In onze nieuwe armaturen, maar ook ‘retrofit’ oplossingen voor bestaande armaturen.VERDUURZAMING OPENBARE VERLICHTING
 
 
BEHEER & ONDERHOUD

Een armatuur van DE NOOD is meer dan alleen verlichting. Onze producten worden veelal toegepast op locaties waar naast een functioneel doel ook sfeer en beleving een zeer belangrijke rol spelen.  Door middel van een intensief onderhoudsprogramma waarbij wij de regie van u of uw generieke onderhoudsbedrijf overnemen, zorgen wij ervoor dat uw lantaarns  altijd in de beste conditie bij staan, zowel functioneel als voor een optimale sfeerbeleving, Vanzelfsprekend informeren we u frequent over de uitgevoerde werkzaamheden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Duurzaam Zeeuws Licht en haar diensten? Of heeft u een andere vraag? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Hoofdkantoor

T | +31(0118657585

E | info@denood.nl

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg