Over DE NOOD

Bent u op zoek naar sfeervolle, decoratieve straatlantaarns voor in uw gemeente, woningbouwproject of recreatiepark van topkwaliteit? Het visitekaartje van uw kantoorpand? Prachtige lantaarns om het park, de markt of die parkeerplaats te verlichten? Dan bent u bij DE NOOD aan het juiste adres! DE NOOD produceert hoogwaardige, duurzame  straatverlichting en buitenverlichting in eigen productie. Niet alleen produceert zij een standaard collectie straatlantaarns, het is ook mogelijk om  bestaande lantaarns naar wens aan te passen, de gewenste lichttechniek in te bouwen, slimme (smart) oplossingen toe te passen én objecten volledig op maat voor u te maken.
Klik hier voor een sfeerimpressie straatverlichting

straatverlichting

 
Collectie uit eigen productie

DE NOOD heeft een uitgebreide collectie decoratieve en klassieke straatlantaarns die in eigen productie in Nederland worden geproduceerd. Al onze lantaarns zijn van topkwaliteit dankzij de materialen en werkwijze en geschikt voor uiteenlopende locaties zoals de binnenstad, winkelcentra, woonwijken, markten, pleinen en parken. Duurzame, waterdichte, robuuste lantaarns die we kunnen voorzien van uw gewenste lichttechniek, kleur, mast, muurarm etc.

 
smart light

Openbare verlichting zal de komende jaren zijn kerntaak - het bieden van verlichting ten behoeve van sociale- en verkeersveiligheid - niet verliezen, maar er is een aantal grote veranderingen in aantocht die een belangrijke meerwaarde zullen hebben voor de samenleving. Eén van die ontwikkelingen is het 'slim' maken van de verlichting.  En ook daarvoor kunt u bij DE NOOD terecht. Denk hierbij aan dynamisch dimmen, bewegingssenoren en RGBW (multicolor) verlichting die op afstand aangestuurd kan worden.

 
duurzame lantaarns

De buitenlantaarns van DE NOOD worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals koper, messing en brons, die 100% recyclebaar zijn. Onze buitenverlichting gaat minimaal 30 jaar mee en kan te allen tijde worden voorzien van de nieuwste energiezuinige verlichting zonder dat er nieuwe buitenverlichting aangeschaft hoeft te worden.

 
(LED) lichtoplossingen

Op het gebied van lichttechniek en lichtopbrengst kunnen wij al uw wensen vervullen omdat wij alle mogelijke lichttechnieken kunnen inbouwen.

 

We volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de markt en wanneer weer nieuwe lichttechnieken zich voordoen, kunnen deze achteraf altijd worden ingebouwd of omgebouwd. U bent in principe nimmer beperkt in de keuze van verlichtingsmogelijkheden.

 

 DE NOOD werkt regelmatig samen met architecten, stedenbouwkundigen, vormgevers, ontwerpers en beeldende kunstenaars.

 

Bijzondere, openbare (verlichtings)projecten worden van idee tot totaaluitvoering gerealiseerd door een gedreven team van medewerkers die gespecialiseerd zijn in maatwerk en speciale projecten. Hun creativiteit wordt gekoppeld aan vakmanschap en innovatieve technieken visualiseren uw ideeën.

 
maatwerk
 
restauratie en reconstructieOp basis van oude foto's, tekeningen of prenten uit het archief kunnen wij 100% identieke duplicaten maken van verlichtingsobjecten die ooit een gebouw, brug of ander object hebben opgesierd.

Bij DE NOOD worden deze lantaarns (of andere objecten) weer in oorspronkelijke staat hersteld door ze te restaureren en te renoveren, maar kunnen ze volgens worden voorzien van nieuwe beglazing en moderne lichttechnieken. Op deze manier wordt het oude karakter gehandhaafd, terwijl toch wordt voldaan aan de (verlichtings)eisen van deze tijd.

De meest verkochte mast uit het uitgebreid assortiment masten van DE NOOD, van een niet te evenaren kwaliteit, is de Haagse mast. Deze mast, ook wel eens Friese Mast genoemd, is een klassieke gietijzeren lantaarnpaal die al in de negentiende eeuw werd gebruikt voor de openbare verlichting met gaslantaarns en die oorspronkelijk haar naam ontleent aan de stad Den Haag. 

 
Gietijzeren haagse Mast DE NOOD®

Naast een uitgebreid assortiment masten, heeft DE NOOD tevens een diverse collectie aan muurarmen voor haar klassieke armaturen, 

 

  
MUURARMENMeer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van straatverlichting of lichtoplossingen voor de openbare ruimte? Misschien wilt u eens een kijkje nemen in onze werkplaats en showroom in Middelburg? Of wellicht een offerte opvragen? Wat uw vraag ook is, schroom niet om contact met ons op te nemen!

Hoofdkantoor

T | +31(0118657585

E | info@denood.nl

 
Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg