Over DE NOOD

Op het gebied van lichtbron, lichttechniek en lichtopbrengst kunnen wij al uw wensen vervullen omdat wij alle mogelijke lichtoplossingen kunnen inbouwen; in zowel nieuwe als bestaande armaturen.

 

We volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de markt en wanneer weer nieuwe lichttechnieken zich voordoen, kunnen deze achteraf altijd worden ingebouwd of omgebouwd. U bent in principe nimmer beperkt in de keuze van verlichtingsmogelijkheden.

Lichttechnieken

 
FastFlex led (DIRECTE LED)

Uniek in Europa: de Philips FastFlex LED in warm witte uitvoering (2700K). Deze ‘state of the art' ledverlichting is vanaf nu verkrijgbaar bij DE NOOD. Naast de 2700K is deze lichtoplossing ook leverbaar in 3000K en 4000K.

DirectLUX (directe LED)

De DirectLUX led module is een directe led oplossing, bedoeld voor toepassing in armaturen voor de openbare verlichting. Met de module kan op een relatief eenvoudige en goedkope manier licht in de openbare ruimte gebracht worden op een dusdanige wijze dat verblinding tot een minimum beperkt is.s.

 
NU-LeD (indirecte LED)

Intensieve samenwerking tussen DE NOOD en LEDlicht Nederland hebben geleid tot een sublieme led oplossing voor klassieke armaturen. Vanwege de waterdichte constructie (IP65) van de NU-Led is het zowel geschikt voor de inbouw in nieuwe lantaarns alsmede in de oudere, al jaren dienstdoende, exemplaren.

 
RGBW led (multicolor)

RGBW led is een led module die het mogelijk maakt alle kleuren van de regenboog te projecten. Door het toepassen van RGBW led kan de straatverlichting net dat beetje extra sfeer en gevoel geven bij feestdagen, evenementen of juist functioneel ingezet worden voor het aanduiden van routes aan de hand van kleur of bij calamiteiten. De verlichting kan op afstand ingesteld of aangestuurd worden en is tevens te bedienen met een app op de smartphone.

 
 
CityColor led spot

Uitstekend geschikt voor het aanlichten van bomen, kunstwerken en gevels: de CityColor led spot. Deze led oplossing is toe te passen als aanvullende verlichting in bijvoorbeeld de bovenkap van openbare verlichting. Vanwege de draai en kantelbaarheid exact instelbaar en aanpasbaar als de omstandigheden veranderen, zoals groei van bomen. Opgebouwd uit geanodiseerd aluminium is de CityColor led spot leverbaar met een witte lichtkleur of met RGBW (multicolor) belevingsverlichting.

ND-Led (DIRECTE LED)

De ND-Led combineert functionele ledverlichting en sfeerverlichting in klassieke armaturen. Deze indirecte ledlicht oplossing - ND-Led genaamd - is vooral bedoeld voor het verhogen van de sfeer in het centrum van een stad of dorp vanwege de bijzondere lichtkleur en uitstraling. Zij voldoet geheel aan de hedendaagse eisen met betrekking tot verlichting, rendement, onderhoud en duurzaamheid.

 
 
Maatwerk en meer

Niet de lichtbron of lichtoplossing gevonden die u zocht? Er is veel meer mogelijk dan u denkt en hier beschreven staat. Zo hebben wij uiteraard ook conventionele lichttechnieken in ons assortiment, maar tevens is het mogelijk om een lichtoplossing op maat te laten ontwikkelen.

Vragen hierover? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Ombouwen klassieke armaturen naar led

Als gerenommeerde Nederlandse producent van straatverlichting (sinds 1924) heeft DE NOOD ruime ervaring met het ombouwen van armaturen. Zowel de kennis en vakmanschap van haar eigen medewerkers, als de samenwerking met gespecialiseerde lichtproducenten maken DE NOOD dé partner op het gebied van de ombouw naar de nieuwste lichtoplossingen.

De voordelen:

 • 10 jaar extra garantie;

 • Schades direct verholpen;

 • Grondige reiniging;

 • Optimale uitstraling en lichtopbrengst;

 • Certificatie inbouw Smart Lighting;

 • Smart Ready;

 • Altijd een duurzame oplossing.

 

Lees meer over de vele voordelen van het ombouwen van uw klassieke armaturen via DE NOOD in onze flyer.

Contact
Volg ons
 • Facebook - DE NOOD
 • Twitter - DE NOOD
 • YouTube - DeNoodTV
 • Pinterest - DE NOOD
 • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg