nieuws

Nieuws uitgelicht!
Follow Us

28 May 2019

Geïnteresseerden die wel eens een bezoek aan DE NOOD hebben gebracht hebben het Marinus en Bas vast al eens zien doen: het klinken en solderen van de koperen bovenkappen van onze armaturen.

Nog niet gezien? Bekijk dan deze video of kom het binnenkort zelf aanschouwen ti...

22 May 2019

Vorige maand riep DE NOOD klanten en relaties op een armatuur in te sturen dat toe is aan renovatie. De winnaar, Boele Dijkstra van de gemeente Noardeast-Fryslân, stuurde model Kollum in.

"Armatuur Kollum in de plaats Kollum dient er in goede en originele bij te staan e...

14 May 2019

De taal van de armaturen, niet iedereen spreekt het. We hebben het over armaturen, snuivers en onderstellen, maar wat bedoelen we daar precies mee?

Het onderdeel te zien op de foto wordt bijvoorbeeld een snuiver genoemd.

>> Lees verder...

In het dorp Midsland op Terschelling brandt de straatverlichting zoals ondernemers en gemeente dat graag zien. Sfeervol tijdens de evenementen, helder na het sluiten van de horeca en gedempt tijdens de rustige nachtelijke uren.

Midsland is een populaire vakantiebestemmi...

In juni 2019 zullen in de Langestraat, tussen Hotel de Zwaan en Leferink Schoenen, de huidige lantaarnpalen worden verwijderd en door een nieuwe lantaarnpalen worden vervangen.

“De nieuwe lantaarnpalenbestaan uit een ‘Haagse mast’ zijnde een replica van een oude ‘gaspaa...

27 Apr 2019

Huis ten Bosch (voorheen Nagasaki Holland Village) is de naam van een attractiepark/themapark in Japan, waarin een getrouwe replica van een Nederlands stadje met allerlei Nederlandse gebouwen is gemaakt. De stad kent grachten en typisch Oud-Hollandse geveltjes, molens...

26 Apr 2019

Levensgrote lantaarns, volledig van koper én met de hand gemaakt; een uniek project voor DE NOOD. Zij mocht drie lantaarns produceren van maar liefst 125 kilo per stuk voor een gerenommeerde kledingwinkel in Nederland. Met 2 m hoog en 1,50 m breed zijn deze lantaarns a...

25 Apr 2019

Aangenaam en sfeervol winkelen: dat is wat Jumbo wil uitstralen vanaf het moment dat hun klanten bij de winkel arriveren. De sfeervolle lantaarns van DE NOOD, bij zowel de hoofdingang als de parkeerzijde (recent geplaatst), maken dat plaatje compleet.

Kerstcommercial Ju...

24 Apr 2019

In het gezellige centrum van Groningen op de grote Markt in de binnenstad staat één van de publiekstrekkers van de horeca van deze stad: Grandcafé De Drie Gezusters. En als je ergens minder snel verwacht verlichting van DE NOOD aan te treffen is het wellicht wel aan di...

23 Apr 2019

Dordrecht was dit jaar decor van de jaarlijkse tv-uitzending van The Passion op de KRO NCRV, net als de straatlantaarns van DE NOOD.

Compilatie

Bekijk hier een compilatie van de uitzending (YouTube):

Werkt het filmpje hierboven niet? Klik dan hier: https://www.youtube.com...

17 Apr 2019

Het Koninklijk Zoölogisch Genootschap Natura Artis Magistra, in de volksmond: Artis, is een dierentuin gelegen in het hartje van Amsterdam. Met een aantal gebouwen dat uit de negentiende-eeuw stamt heeft Artis volgens velen een charme en een historische dimensie die aa...

16 Apr 2019

Afgelopen maand riepen wij onze relaties op om hun unieke, historische armatuur, die wel een opknapbeurt kan gebruiken, in te sturen voor onze renovatie winactie. De winnaar is bekend:

Boele Dijkstra van de gemeente Noardeast-Fryslân!

DE NOOD gaat voor de gemeente Noar...

9 Apr 2019

BREDA - Op de rotonde die de Wilhelminastraat met de Baronielaan en Ginnekenweg in Breda verbindt is het kunstwerk 'De Koninginnen' van Tom Claassen te aanschouwen. Bovenaan 'De Koninginnen' van de Bredase kunstenaar pronkt een lantaarn van DE NOOD.

Het kunstwerk, besta...

18 Mar 2019

Uitgelicht uit de Lichtkrant LEDlicht Nederland & DE NOOD, januari 2019

Het oude vestingstadje Woudrichem is geliefd bij toeristen en filmmakers. Het recente succes van de televisieserie Dokter Tinus, die hier werd opgenomen, heeft de populariteit nog verder vergroot. D...

6 Mar 2019

​Tijdens een bezoekje in Limburg op een mooie zonnige dag, konden we het niet laten wat foto's te schieten van onze straatlantaarns in één van de oudste plaatsen van Nederland: Sittard. In Sittard vind je in de binnenstad het model DE NOOD® Haagse Kap en Leidse Kap met...

Please reload

ONDERTUSSEN IN DE WERKPLAATS | Bovenkap solderen en klinken door Marinus en Bas

May 28, 2019

1/10
Please reload

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!
 
 
Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg