Model Wildenborch aan speciale pendels

April 25, 2016

Deze prachtige koperen armaturen van het model 'Wildenborch' zijn in opdracht van een particuliere klant speciaal voor zijn fraaie woonhuis gemaakt. Deze klant kwam met DE NOOD in contact via het gerenommeerde architectenbureau 'Gert Voorjans' uit Antwerpen.


Om het statige karakter te benadrukken zijn de armaturen voorzien van speciale lange pendels. Het geheel wordt extra fijn afgewerkt door de strakke zwarte laklaag, het gebruik van zogenoemd 'oud glas' en een mooie LED sierlamp.

 

 

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg