Aan het woord | Remco Meijers over project Borssele

May 2, 2016

Deze maand spraken wij voor de rubriek ‘Aan het woord' met Remco Meijers, Technisch beleidsmedewerker riolering en openbare verlichting bij de gemeente Borsele over het project in Borssele.

 

Voor Meijers is DE NOOD geen onbekende. "Onze oudste 18 stuks DE NOOD armaturen in het plaatsje Nisse waren in 2011 aan vervanging toe. De oude armaturen in dit beschermd dorpsgezicht zijn toen vervangen door nieuwe armaturen van hetzelfde type maar dan uitgevoerd met indirecte LED verlichting."

 

Dorpsgezicht op duurzame wijze versterken 
Ook Borssele wilde over op LED. "Het dorpje Borssele heeft, net als Nisse, een beschermd dorpsgezicht en is in het verleden riant uitgerust met 81 nostalgische DE NOOD masten. Met name de verouderde lichttechniek zorgde voor veel energieverbruik en storingen. De verkeersveiligheid op de singels rond de kern had hieronder te lijden. In het jaar dat het dorp en haar omgeving het 400-jarig jubileum viert heeft onze raad besloten om het beschermd dorpsgezicht op duurzame wijze te versterken."

 

Lees het volledige artikel hier

 

 

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg