Led armatuur t.b.v. routeaanduiding in Breskens

August 5, 2016

In samenspraak met de gemeente Sluis heeft DE NOOD een led armatuur ontwikkeld voor het Spuiplein in Breskens voor het aanduiden van wandelpaden en fietsroutes.

 

Binnen de gemeente Sluis werd al een aluminium armatuur op houten masten voor dit doel gebruikt. De houten masten zijn in perfecte staat maar de armaturen waren, na een redelijk kort leven, totaal aan vervanging toe. Zout en zand hadden het aluminium van de armaturen door weer en zeewind volledig aangetast.

 

DE NOOD produceerde een armatuur met hetzelfde design, maar dan uit RVS van zware kwaliteit en voorzag deze van led. Geplaatst op de bestaande houten masten is weer een modern en efficiënt geheel ontstaan dat de toerist een aantrekkelijke wandel- en winkelroute aanduidt.

 

Meer foto's op Facebook

 

 

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg