Dag van de Openbare Ruimte | Achter de schermen

September 12, 2017

Met de vrachtwagen naar Utrecht

 

Hij is inmiddels de tel kwijt, maar schat dat hij al zo'n 8 à 9 jaar aanwezig is bij de opbouw van de stand van DE NOOD tijdens de Dag van de Openbare Ruimte. Patrick Peeters, assemblage medewerker, gaat er ook dit jaar weer mede voor zorgen dat DE NOOD goed voor de dag komt tijdens de beurs.

 

Na jaren naar Houten te rijden, is de beurs dit jaar voor de tweede keer in de Jaarbeurs in Utrecht. 'Het is een hele happening zo'n beurs.' Het begint al met weken, misschien wel maanden van voorbereiding op de marketingafdeling. ‘Sinds een aantal jaar worden wij ook bij een deel van het proces betrokken en mogen we meedenken. Na de briefing gaan wij in de werkplaats de armaturen en masten gereed maken die gedemonstreerd worden in de stand en alle andere zaken gereed zetten. Ieder jaar gaan er weer nieuwe armaturen mee en vooral ook nieuwe lichttechnieken om te laten zien.'

 

Als de opbouwdag nadert wordt de vrachtwagen ingeladen. En dan, op de dag voor de beurs, is het zover: de opbouw. ‘Dit jaar ga ik weer samen met collega Renate van de marketing (verantwoordelijk voor onze deelname) vanuit Middelburg met de DE NOOD truck richting Utrecht. In Utrecht voegt Thomas, onze collega van afdeling sales, zich bij ons om te helpen. Het is altijd behoorlijk druk bij aankomst, maar dat heeft ook wel wat. Het zijn lange dagen, die opbouw- en afbouwdagen van de beurs. Maar als je na een dag opbouwen het eindresultaat ziet, maakt dat je toch weer trots! Leuk om het dan zo te zien staan.’ Op de vraag of hij volgend jaar weer bij de opbouw aanwezig is, antwoordt hij enthousiast: “als het aan mij ligt wel!”.

 

Benieuwd naar de stand van DE NOOD? Kom op 27 of 28 september naar de Jaarbeurs Utrecht, stand 3.3.50!

 

Nog niet aangemeld voor de Dag van de Openbare Ruimte? Registreer hier gratis!

 

 Foto: Patrick Peeters in de vrachtwagen van DE NOOD

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg