NIEUW! | SmartCity safety control app

September 14, 2017

In samenwerking met LEDlicht Nederland presenteren wij u de nieuwste calamiteiten app: de SmartCity safety control app. Deze app maakt het mogelijk voor politie, handhaving en andere bevoegden met één handeling de openbare verlichting in te schakelen naar maximaal niveau (omgekeerd dimmen). Hiermee wordt optimaal zicht gecreëerd bij situaties waar extra borging van veiligheid vereist is.

 

De bediening van de app is zeer eenvoudig

De app op de smartphone beschikt slechts over één knop: schakelen naar calamiteitenverlichting of juist niet. De app maakt automatisch verbinding met de openbare verlichting in de directe omgeving. Er hoeft daarom niet gekeken te worden in welke zone men zich bevindt en er hoeft ook geen contact te zijn met bijvoorbeeld de meldkamer; elke seconde telt.

 

Hoogste prioriteit

De SmartCity safety control heeft de hoogste prioriteit. Dat betekent dat de openbare verlichting, ongeacht de instellingen of status,  altijd direct omgeschakeld zal worden naar calamiteitenverlichting.

 

 

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg