Primeur: DE NOOD levert FastFlex LED in 2700K!

September 27, 2017

Uniek in Europa: de Philips FastFlex LED in warm witte uitvoering (2700K). Deze ‘state of the art’ ledverlichting is vanaf nu verkrijgbaar bij DE NOOD. Naast de 2700K is deze lichtoplossing ook leverbaar in 3000K en 4000K. 

 

De FastFlex LED is standaard dimbaar en biedt een grote mate van flexibiliteit om tot een gewenst lichtoptiek te komen. Op verschillende manieren kan met standaard leds en lenzen geheel naar eigen wens een lichtoptiek worden samengesteld, zowel symmetrisch (rond) als asymmetrisch (breed- of verstralend). De meest recente versie heeft een verwachte levensduur van 100.000 branduren. De FastFlex LED 2700K wordt geleverd in combinatie met Philips Xitanium LED Xtreme drivers DALI of 1-10V.

 

Download hier het productblad FastFlex LED 2700K

 

 Lees ook: productinformatie FastFlex LED

Please reload

Nieuws uitgelicht

DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg