Lantaarns bij Kasteel en buitenplaats de Wildenborch

November 6, 2017

Kasteel De Wildenborch is een kasteel en buitenplaats gelegen in het midden van de driehoek Lochem, Ruurlo, Vorden in de gemeente Bronckhorst in de provincie Gelderland.


Van 2003 tot 2006 zijn in het huis en het kasteel ingrijpende renovatiewerkzaamheden uitgevoerd, met als doel hun geliefde Wildenborch ook voor de komende geslachten te bewaren. Ook het park werd onderhanden genomen.  De huidige bewoners, Jennine en Evert-Kees van de Plassche-Staring hebben de restauratie begeleid.

 

Kasteel De Wildenborch was de inspiratiebron voor het ontwerp van de gelijknamige familie lantaarns en dit model buitenverlichting treft u dan ook aan, aan de gevel van het kasteel. In de tuinen staat de koperen lantaarn model Kollum.

 

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg