Feestelijke opening Wilhelminaplein Naaldwijk

January 2, 2018

NAALDWIJK - Vrijdag 22 december 2017 is het nieuwe Wilhelminaplein in Naaldwijk feestelijk heropend. Rond 20.30 uur opende wethouder Duijvestijn het plein officieel, gevolgd door een lasershow.

 

Participatietraject

Voor vernieuwing van het Wilhelminaplein is de gemeente Westland in 2016 een participatietraject gestart met bewoners, bezoekers, horeca, markt, winkeliers en andere belangengroepen. Met als doel om van het Wilhelminaplein weer een levendige, dynamische ontmoetingsplek te maken. Gezamenlijk is een herinrichtingsontwerp opgesteld waar de diverse belangen zoveel mogelijk in zijn meegenomen. Op 18 september zijn de werkzaamheden gestart en op vrijdag 22 december is het plein officieel geopend met een feestelijk programma.

 

Nieuwe straatlantaarns

Om het plein een nieuwe uitstraling te geven, zijn onder andere oude leidingen weggehaald en nieuwe geplaatst en is het plein volledig opnieuw bestraat. Tevens zijn alle oude straatlantaarns vervangen door nieuwe lantaarnpalen van KARELS® Buitenverlichting, model Vondel.

 

Bronnen:

-Feestelijke opening Wilhelminaplein Naaldwijk - WestlandReport

-Feestelijke opening Wilhelminaplein Naaldwijk - WOS.nl

 

 

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg