Fit blijven tijdens kantooruren? Zo doe je dat! #fitopkantoor

May 14, 2018

Uit een wetenschappelijk onderzoek blijkt dat werknemers met een zittend beroep een hoger risico op diabetes en hart- en vaatziekten hebben. Wanneer je dus een kantoorbaan hebt waarbij je het grootste deel van de tijd achter een computer moet zitten, is veel beweging soms lastig. Beetje bij beetje verandert het kantoor van DE NOOD daarom in een dynamische werkomgeving. Een aantal van de standaard ‘zit’ bureaus zijn inmiddels ingeruild voor sta bureaus.  Maar je kan meer doen.

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg