BEURS | DE NOOD op vakbeurs Openbare Ruimte 26 en 27 september 2018

September 6, 2018

Op woensdag 26 en donderdag 27 september staat DE NOOD op de Vakbeurs Openbare Ruimte (voorheen Dag van de Openbare Ruimte) in de Jaarbeurs in Utrecht, stand 3.3.50. Jaarlijks hét ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer.

 

Continu in beweging

Verbeterde producten, efficiëntere werkprocessen: DE NOOD is continu in beweging. Wij brengen u tijdens deze editie van de Vakbeurs Openbare Ruimte weer graag op de hoogte van ontwikkelingen bij DE NOOD en zoals u van ons gewend bent gaat u niet met lege naar handen naar huis. Dit, samen met een heerlijke Zeeuwse traktatie en nog meer mag u van ons verwachten in de Jaarbeurs in Utrecht. U bent van harte welkom in stand 3.3.50.

 

Vooraf registreren = het snelst binnen

Registreer u vooraf om snel de beursvloer op te kunnen. Vakbeurs Openbare Ruimte biedt gratis toegang, gratis koffie, thee en fris én gratis lezingen!. Via de link hiernaast kunt u zich aanmelden. Meld u nu aan!

 

Waar en wanneer
Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op 26-27 september 2018 in Jaarbeurs Utrecht, Hallen 2, 3 en 4.

Op beide dagen is de beurs geopend van 9:30u tot 17:00u.

 

Kijk voor meer informatie over de Dag van de Openbare Ruimte op openbareruimte.nl.

 

 

 

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

NIEUW | Haagse mast met geïntegreerde stekkerdoos

November 28, 2019

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg