LICHTKRANT | LEDlicht Nederland & DE NOOD

January 8, 2019

 

Voorwoord

 

Sinds een aantal jaren zijn DE NOOD en LEDlicht Nederland nauw met elkaar gaan samenwerken en hebben een aantal ontwikkelingen op gang gebracht in de openbare verlichting die hun gelijke niet hebben gevonden.

 

Als producent van decoratieve, klassieke en moderne armaturen en als ontwikkelaar, bedenker en producent van bijzondere led-lichttechnieken hebben we samen een goede match weten te realiseren. Waar dit zoal toe heeft geleid kunt u lezen in deze lichtkrant. 

Dit is echter nog maar een begin. We zijn ervan overtuigd dat er de komende jaren zowel functioneel als esthetisch een groeiende vraag zal ontstaan naar slimme, maatwerk straatverlichting. Als coproducenten denken wij met onze professionele kennis en expertise de markt van openbare verlichting iets te kunnen bieden waar u als beheerder en/of bestuurder echt voordeel van zult hebben. 


Wij nemen u graag mee in de innovatieve wereld van slimme lichtoptieken en actuele ontwikkelingen en vernieuwingen die daar plaatsvinden, waardoor u de gelegenheid krijgt om de burgers en andere belanghebbenden daadwerkelijk en op maat van dienst te kunnen zijn. Wij praten u graag bij om u te verrassen met de mogelijkheden in uw eigen situatie.

 

Directie

DE NOOD BV | Gard van Hoof

LEDlicht Nederland | Jan Wassink

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

NIEUW | Haagse mast met geïntegreerde stekkerdoos

November 28, 2019

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg