PROJECT | De Drie Gezusters

April 24, 2019

In het gezellige centrum van Groningen op de grote Markt in de binnenstad staat één van de publiekstrekkers van de horeca van deze stad: Grandcafé De Drie Gezusters. En als je ergens minder snel verwacht verlichting van DE NOOD aan te treffen is het wellicht wel aan dit pand van de grootste bar van Europa.

 

 

 

Lantaarns type Amsterdam, de pronkstukken uit de collectie van DE NOOD, sieren de entree van het Groningse horecapand. De Drie Gezusters werd, na overname van het gelijknamige café dat stamt uit 1972 in Groningen, een keten met cafés in meerdere grote studentensteden, waaronder ook in het centrum van Breda. Net als in Groningen, werden de bezoekers in deze Brabantse stad onthaald via het gezellige sfeerlicht van de twee DE NOOD® lantaans bij de entree. Inmiddels is deze locatie gesloten, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

 

 

 

 Foto: ©NRC

Please reload

Nieuws uitgelicht

NIEUW | Haagse mast met geïntegreerde stekkerdoos

November 28, 2019

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg