PROJECT | Levensgrote koperen lantaarns

April 26, 2019

 

Levensgrote lantaarns, volledig van koper én met de hand gemaakt; een uniek project voor DE NOOD. Zij mocht drie lantaarns produceren van maar liefst 125 kilo per stuk voor een gerenommeerde kledingwinkel in Nederland. Met 2 m hoog en 1,50 m breed zijn deze lantaarns alles behalve onopvallend, échte eyecatchers.

 

Aan de hand van alleen een tekening van de klant zijn de volledige werktekeningen gerealiseerd, klaar voor productie in de werkplaats in Middelburg. Zowel het frame, als de boven- en onderkap inclusief onderknop zijn gemaakt van koper, die middels solderen of klinken aan elkaar zijn bevestigd. Voor een echt egaal en optimaal resultaat zijn de lantaarns nog met de hand bijgewerkt en geschuurd. Een ketting voor de bevestiging aan het plafond, polycarbonaat beglazing en een RVS BA spiegel bovenin maken het geheel compleet.

 

De grootste lantaarns uit de geschiedenis van DE NOOD zijn hierna met eigen vervoer naar het verbronsbedrijf gebracht om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Inmiddels hangen er twee volledig in brons gehuld en één wit gelakt op hun eindbestemming. DE NOOD is trots: wat een prachtig plaatje!

 

 

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

NIEUW | Haagse mast met geïntegreerde stekkerdoos

November 28, 2019

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg