DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

Augmented Reality is een relatief nieuwe technologie waarbij visuele aspecten worden toegevoegd aan de realiteit. Met behulp van een smartphone of tablet plaats je objecten digitaal in een ruimte zodat je perfect kunt zien hoe bijvoorbeeld een meubelstuk staat in je woonkamer.

 

De straat als showroom

DE NOOD heeft een app laten ontwikkelen waarmee het mogelijk is om in iedere gewenste omgeving, in real-time te kunnen bekijken hoe verschillende armaturen en masten zouden staan. Op deze manier krijg je een perfect beeld en een fantastisch realistische sfeerimpressie.

 

 

 

De app houdt rekening met de afmetingen en perspectief. Daarnaast is het mogelijk om om de lantaarnpaal heen te lopen en om het beeld vanuit verschillende hoeken te bekijken. Benieuwd hoe een DE NOOD er uit zit bij het Atomium in Brussel? Geen probleem:

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder een korte video van een (verkleinde) Haagse mast met Haagse kap in de entree van ons hoofdkantoor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws uitgelicht

DE NOOD zet in op Augmented Reality

February 7, 2020

1/10
Please reload

Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg