Over DE NOOD

Openbare verlichting zal de komende jaren zijn kerntaak - het bieden van verlichting ten behoeve van sociale- en verkeersveiligheid - niet verliezen, maar er is een aantal grote veranderingen in aantocht die een belangrijke meerwaarde zullen hebben voor de samenleving. Eén van die ontwikkelingen is het 'slim' maken van de verlichting.  En ook daarvoor kunt u bij DE NOOD terecht. Denk hierbij aan dynamisch dimmen, bewegingssenoren en RGBW (multicolor) verlichting die op afstand aangestuurd kan worden. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk.

smart city

 
bedien eenvoudig uw rgbw led: SmartCity control app

Met de SmartCity control app kan zeer eenvoudig, op ieder moment, één van scenario's van de RGWB led verlichting in de openbare ruimte worden ingeschakeld via de webapp op de smartphone. De SmartCity control is vervolgens ook te combineren met de SmartCity safety control app: met één handeling de calamiteitenverlichting inschakelen.

 

DE NOOD presenteert, in samenwerking met LEDlicht Nederland, de nieuwste calamiteiten app: de SmartCity safety control app. Deze app maakt het mogelijk voor politie, handhaving en andere bevoegden met één handeling de openbare verlichting in te schakelen naar maximaal niveau (omgekeerd dimmen). Hiermee wordt optimaal zicht gecreëerd bij situaties waar extra borging van veiligheid vereist is.

calamiteiten app:  SmartCity safety control
 
CityColor led spot

Uitstekend geschikt voor het aanlichten van bomen, kunstwerken en gevels: de CityColor led spot. Deze led oplossing is toe te passen als aanvullende verlichting in bijvoorbeeld de bovenkap van openbare verlichting. Vanwege de draai en kantelbaarheid exact instelbaar en aanpasbaar als de omstandigheden veranderen, zoals groei van bomen. Opgebouwd uit geanodiseerd aluminium is de CityColor led spot leverbaar met een witte lichtkleur of met RGBW (multicolor) belevingsverlichting.

 
multicolor smart light (RGBW) breda

Breda heeft een primeur: zij heeft als eerste stad in Europa een revolutionaire RGBW (multicolor) led in haar klassieke straatverlichting die zij op afstand kan aansturen. De verlichting in de nieuwe straatlantaarns, geleverd door DE NOOD, kan iedere kleur van de regenboog meekrijgen, fel of zacht licht en worden afgestemd op bijvoorbeeld een evenement, een bepaalde sfeer creëren of juist functioneel zijn.  

 
intelligente dynamische verlichting

Tvilight, marktleider in intelligente straat verlichtingssystemen, en DE NOOD, de grootste Nederlandse producent van exclusieve klassieke buitenverlichting, hebben een gezamenlijk project in Scheveningen, Den Haag, afgerond.


De op maat aangeleverde straatverlichtingsoplossing verenigt twee centrale concepten-aantrekkelijk design en geïntegreerde "intelligentie". Om dit doel te bereiken heeft een team van ingenieurs bij Tvilight een op maat gemaakte draadloze sensor ontwikkeld die DE NOOD heeft gebruikt om de lantaarns te moderniseren (model Montmartre by Lenzi).

 
Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van smart light? Of heeft u een andere vraag? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Hoofdkantoor

T | +31(0118657585

E | info@denood.nl

 
Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg