Over DE NOOD

Woensdag 26 en donderdag 27 september stond DE NOOD weer op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. Het was wederom een succesvolle en goedbezochte editie!
Heeft u een bezoek gebracht aan onze stand en wilt u nog eens op uw gemakje teruglezen wat u allemaal heeft gehoord en gezien bij DE NOOD, of was u niet in de gelegenheid en bent u benieuwd wat wij dit jaar allemaal hebben gedemonstreerd in onze stand?
We hebben alle ins & outs van onze deelname voor u op een rijtje gezet!

beurs terugblik

 
direct naar:
namens het team van de nood: bedankt!

We kunnen weer terugkijken op een plezierige en geslaagde beursdeelname in de Jaarbeurs Utrecht. 

De video's die op de videowall werden afgespeeld nog eens terugkijken? Dat kan! Klik dan hier. Of bekijk de video's op YouTube.

Of benieuwd naar de foto's? Ook die kunt u bekijken via onderstaande link!

 
 
SmartcitY control APP

Gedemonstreerd tijdens de beurs: de SmartCity control app. Met deze webapp kan zeer eenvoudig, op ieder moment, één van scenario’s van de RGWB ledverlichting in uw openbare ruimte worden ingeschakeld via de webapp op de smartphone. De SmartCity control is vervolgens ook te combineren met de SmartCity safety control app: met één handeling de calamiteitenverlichting inschakelen.

 
Hollandse kap met RGBW NU-LED EN Smart City COntrol app

De Hollandse Kap in onze stand was van diverse smart -en lichtoplossingen voorzien.

 

De lichtoplossing in de kap was de RGBW (multicolor) NU-Led. Deze wordt in combinatie met de (indirecte) DE NOOD® spiegel geleverd. 

De verlichting werd bediend met een handige app: de Smart City controll app
 

 
VONDEL met ND-LED

De Vondel in de stand was voorzien van de ND-Led optiek.

 

De ND-Led combineert functionele ledverlichting en sfeerverlichting in klassieke armaturen. Met optische software is de optimale positie berekend van de leds en de optimale geometrie van de spiegels in de bovenkap van het armatuur. Vier leds in het hart van de armatuur doen de ‘gloeilamp’ oplichten. De gloeilamp bevestigt het klassieke karakter van de armatuur en zorgt voor enig strooilicht.

 
 
TRAD'in met fastflex led

De Trad'in was voorzien van de FastFlex LED lichtoplossing in de kap.

 

Met de FastFlex LED kan op verschillende manieren met standaard leds en lenzen geheel naar eigen wens een lichtoptiek worden samengesteld,
zowel symmetrisch (rond) als asymmetrisch (breed- of verstralend).

Primeur: DE NOOD levert FastFlex LED in 2700K!

Uniek in Europa: de Philips FastFlex LED in warm witte uitvoering (2700K). Vanaf nu verkrijgbaar bij DE NOOD. Naast de 2700K is deze lichtoplossing ook leverbaar in 3000K en 4000K.

WILDENBORCH met directlux gen 2

De WIldenborch was voorzien van de DirectLUX gen 2 in lichtkleur 2700K (ingesteld op 2000). De DirectLux is een niet verblindende, stralende (directe) led lichtbron voor de openbare ruimte.

De DirectLUX is leverbaar met asymmetrische optieken, in diverse lichtkleuren, standaard dim- en regelbaar middels diverse systemen.

 
Meer weten?

Wilt u meer weten naar aanleiding van De Dag van de Openbare Ruimte? Vul dan hieronder het contact formulier in.

Of neem contact met ons op !

 
Contact
Volg ons
  • Facebook - DE NOOD
  • Twitter - DE NOOD
  • YouTube - DeNoodTV
  • Pinterest - DE NOOD
  • Instagram - DE NOOD

Arnesteinweg 38

4338 PD Middelburg